Skiverhuur Val Thorens - Online huren

Als je zeker wilt zijn van dat het juiste ski- of snowboardmateriaal nog te huur is. En / of als je kostbare tijd wilt besparen tijdens je wintersport. Dan kan je overwegen om vooraf je skimateriaal online te reserveren.

Hieronder staan de skiverhuren in Val Thorens waar je online je snowboard, ski's etc. kunt huren.

Vaak geldt er voor online huren een aanzienlijke korting

 • skiverhuur Val Thorens - Chalet des Neiges Skishop

  Chalet des Neiges Skishop

  skiverhuur in Val Thorens
  Le Chalet des neiges ...lees verder

  Meer informatie
 • skiverhuur Val Thorens - Maverick

  Maverick

  skiverhuur in Val Thorens
  Immeuble Montana Soleil, rue du Soleil ...lees verder

  Meer informatie
 • skiverhuur Val Thorens - Surf Ski Shop

  Surf Ski Shop

  skiverhuur in Val Thorens
  Les Balcons de Val Thorens ...lees verder

  Meer informatie
 • skiverhuur Val Thorens - Ski Republic Val Thorens

  Ski Republic Val Thorens

  skiverhuur in Val Thorens
  Place Peclet ...lees verder

  Meer informatie
 • skiverhuur Val Thorens - Twinner Caron

  Twinner Caron

  skiverhuur in Val Thorens
  Centre Commercial Le Caron ...lees verder

  Meer informatie
Skiverhuur Val Thorens

Als je zelf niet over een paar ski's beschikt, dan kan je natuurlijk altijd een paar ski's huren bij de skiverhuur Val Thorens. Er zijn meerdere winkels waar je terecht kunt om ski's, skischoenen en skistokken te huren. Natuurlijk kan je hier ook terecht als je liever gaat snowboarden of langlaufen. Idealiter zoek je een skiverhuur Val Thorens vlakbij de piste. Meestal kan je daar wel een kluisje of locker huren waardoor je het skimateriaal kan laten staan. Handig, want dan kan je er gewoon rustig met je normale schoenen naar toe lopen en trek je je skischoenen pas in de skiverhuur Val Thorens aan. Dat scheelt je een hoop wandelen en is lekker comfortabel.

Ski's huren Val Thorens

Er zijn meerdere plekken waar je ski's kan huren in Val Thorens. In Val Thorens zijn dit onder meer vlakbij de piste en midden in het dorp. Bij de skiverhuur Val Thorens kan je natuurlijk ook terecht als je ski's of skischoenen wilt kopen.

Wat kost de skiverhuur Val Thorens

De prijzen varieren per aanbieder en zijn een beetje afhankelijk van het model en type wat u kiest. Hieronder staan een aantal richtlijnen van de prijzen zodat u een goed beeld kunt vormen van de kosten van ski's huren Val Thorens. Een complete set bestaande uit ski's, skistokken, schoenen en eventueel een helm kost voor volwassenen ongeveer 150 Euro voor 6 dagen (zondag tot vrijdag). Voor kinderen kost een vergelijkbare set ongeveer 100 euro. Voor kleine kinderen geldt vaak nog een extra korting. Bij sommige skischolen in Val Thorens krijgen kinderen tot ongeveer 7 jaar gratis skimateriaal. Vraag hier naar bij de skischool. Een snowboard huren kost voor volwassenen ongeveer 125 euro en voor kinderen ongeveer 80 euro. Hou er rekening mee dat deze prijzen richtprijzen zijn en dat daar geen rechten aan ontleent kunnen worden.

Lekker shoppen in de skiverhuur Val Thorens.

De winkel waar je ski's kunt huren in Val Thorens is ook perfect om te winkelen. Naast ski- en snowboardmateriaal verkopen ze er ook kwalitatief goede artikelen zoals buffs, de rugbeschermers en skibrillen.

En natuurlijk voor skikleding zoals een fleecevest, thermobroek, thermoshirt of ski jas.

TIPS - Ski's huren Val Thorens

 • Beginnende wintersporters hebben voldoende aan eenvoudige ski's, huur vooral niet te duur materiaal.
 • Pas je ski- en snowboardschoenen staande, een beetje door je knieen buigen. Dan mag de teen de voorkant niet raken en moet je er niet uit kunnen stappen.
 • Huur als je er zelf geen hebt, ook een skihelm. Of koop er een. Het is natuurlijk niet verplicht, maar wel absoluut aan te raden.
 • .
 • Vraag om advies! De medewerkers in de winkel zijn specialisten, die bovendien graag over hun passie, skimateriaal, praten. Bovendien zijn ze in Oostenrijk erg service gericht
 • Huur je ski's, skischoenen of snowboard van te voren via Skiset. Je krijgt dan niet alleen korting, het scheelt je ook nog eens wachttijd omdat de spullen worden klaargezet voor je.


Ski's huren Val Thorens in Nederland al reserveren.

Als je ski's wilt gaan huren in Val Thorens, dan kan je dat al in Nederland regelen. De sportwinkels in Val Thorens bieden je de mogelijkheid om al in Nederland je ski's te reserveren. Je kunt dat doen op hun website. Zij zetten dan het materiaal vast voor je klaar.

Vergelijk de online skiverhuurders goed want dit loont. Sommige verhuurders bieden speciale kortingen voor gezinnen. Zo zijn bij sommige verhuurders kinderski's gratis als beide ouders er hun ski's huren Val Thorens.

Tips voor skihuur in Nederland

 • Kijk op je gemak naar de prijzen
 • Als je ver vooraf reserveert, krijg je over het algemeen korting
 • Je weet zeker dat er nog skimateriaal beschikbaar is
 • Je kunt kiezen uit meerdere winkels om te huren
 • Je bespaart tijd die je kunt gebruiken om te skien of boarden

skiverhuur omgeving Val Thorens

Skiverhuur Flaine
Ski's huren Les Menuires